Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

De zeekoet(natuurwerkgroep) te Bredene organiseerde in 2003 hun zeventiende groepstentoonstelling in het Anto-Diez centrum(Ryckewaertshof) met als thema: strand,duin en zee. Samen met veel anderen kreeg ik de mogelijkheid  hier aan deel te nemen.

 

Krantenartikel/foto Lagaert Nikki

Tijdens de feestweekends van 'Assebroek kermis', dit in 2013/2014, hebben een aantal mensen uit de straat op initiatief van Debuck Suzy( amateurfotografe) een artiestenmarkt op touw gezet.

Hier aan deelnemen is vooral zorgen voor een gezellige sfeer en kunstenaars de kans geven om met hun werken naar buiten te komen.
Ook ikzelf heb gekozen om deel te nemen en kijk alvast uit naar een volgende editie van deze 'artiestenmarkt'.

 

Artiestenmarkt 2013-Assebroek Deelnemers/organisatie artiestenmarkt 2013 Stand Lagaert Nikki Stand Lagaert Nikki Stand Lagaert Nikki Artiestenmarkt 2014-Assebroek Artiestenmarkt 2014-Assebroek Stand Lagaert Nikki

Kunstencentrum t'Vaartje heeft in december 2013/ 2014 een Kerstmontmartre georganiseerd.
Net als ikzelf hebben tal van kunstenaars hier aan deel genomen. 
Gezelligheid troef: kuieren en genieten van een hapje en drankje en op die manier is er ook wat sponsering voor het goede doel mogelijk.
Een echt midwinterfeest!!!

Kerstmontmartre 2013- Lissewege Stand Lagaert Nikki Stand Lagaert Nikki

In de zomer van 2014 heb ik de kans gekregen om in het kunstencentrum t' Vaartje mijn werken tentoon te stellen.

Het centrum heeft als doelstelling om blind en slechtziende kunstenaars te laten samen werken met valide kunstenaars.

Affiche expo t'Vaartje-Lagaert Nikki Expo Lisswege-Lagaert Nikki Expo Lissewege-Lagaert Nikki Expo Lissewege-Lagaert Nikki Expo Lissewege-Lagaert Nikki